Έλληνες Βοηθοί Οπερατέρ: Έδιωξαν τον Edward Norton από ταινία!

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Έδιωξαν τον Edward Norton από ταινία!

Συνήθως, όταν κάποιο στούντιο αποφασίζει να απολύσει κάποιον ηθοποιό από μια ταινία, βγάζουν ένα πολύ ωραίο δελτίο τύπου, στο οποίο και οι δυο μεριές ισχυρίζονται ότι υπήρξε μια 'δημιουργική' διαφορά απόψεων και ότι αποφάσισαν φιλικά να χωρίσουν τους δρόμους τους. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, όμως, στην περίπτωση του Edward Norton, τον οποίο τον έδιωξαν από το cast της νέας ταινίας Avengers, επειδή δεν ήταν ομαδικός παίκτης!
Το Marvel Studios εξέδωσε μία ανακοίνωση, η οποία ήδη έχει αρχίσει να συζητιέται, αφού σε αυτήν οι άνθρωποι της παραγωγής υποστηρίζουν πως ο λόγος για τον οποίο απέλυσαν τον υποψήφιο για Όσκαρ ηθοποιό από την ταινία, δεν ήταν οικονομικός, αλλά επειδή δεν συνεργάζεται ομαλά με την υπόλοιπη ομάδα. 

"Αποφασίσαμε να μην υποδυθεί ο Ed Norton τον πρωταγωνιστικό ήρωα Bruce Banner στην ταινία Avengers. Η απόφασή μας δεν έχει να κάνει με οικονομικούς λόγους, αλλά αντιθέτως στην ανάγκη για έναν ηθοποιό ο οποίος συμμερίζεται το ίδιο πνεύμα συνεργασίας και δημιουργικότητας με το υπόλοιπο cast. Αναζητούμε τον ηθοποιό ο οποίος πληροί αυτές τις προϋποθέσεις και έχει πάθος για το συγκεκριμένο ρόλο", αναφέρεται στην ανακοίνωση, η οποία προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Edward. Ο εκπρόσωπός του έσπευσε να ανακοινώσει πως το όλο θέμα είναι καθαρά οικονομικό και η παραπάνω ανακοίνωση είναι προσβλητική για τον ηθοποιό. 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson και πολλοί ακόμα διάσημοι αστέρες του Hollywood.


πηγή :  nooz.gr