Έλληνες Βοηθοί Οπερατέρ: Με αίμα βάφτηκαν τα γυρίσματα των «Transformers 3»!

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Με αίμα βάφτηκαν τα γυρίσματα των «Transformers 3»!


Η ατυχία χτύπησε το πλατώ της νέας ρομποτικής περιπέτειας του Michael Bay«Transformers 3» την 1η Σεπτεμβρίου, όταν, κατά τη διάρκεια ενός «κασκαντερικού» γυρίσματος, ένα ανεξέλεγκτο συρματόσκοινο τραυμάτισε σοβαρά μια 24χρονη γυναίκα.

Συγκεκριμένα, κατα τη διάρκεια γυρίσματος μιας σκηνής καταδίωξης σε μια πολυσύχναστη λεωφόρο του Σικάγο, η νεαρή ηθοποιόςGabriella Cedillo, η οποία συμμετείχε στη σκηνή ως κομπάρσος, βρισκόταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν δεμένο με συρματόσκοινο μαζί με άλλα αυτοκίνητα που τα τραβούσε ένα φορτηγό. Αυτό που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να συμβεί ήταν να κινηθούν όλα τα «δεμένα» αυτοκίνητα με μια σταθερή ταχύτητα στο ένα ρεύμα της λεωφόρου, σα να είναι τυχαίοι άνθρωποι που πηγαίνουν στις δουλειές τους, ενώ στο αντίθετο ρεύμα θα εκτυλισσόταν η επίμαχη σκηνή.
Όμως, σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός άλλου κομπάρσου, το συρματόσκοινο που ένωνε το δικό της αυτοκίνητο με το μπροστινό έσπασε και, αφού «μαστίγωσε» μερικές φορές τον αέρα, κατέληξε να κόβει κυριολεκτικά στα δύο το παρμπρίζ μπροστά από την άτυχη γυναίκα και να τη βρίσκει στο κεφάλι. Στην αρχή το συμβάν δεν έγινε αμέσως αντιληπτό και το... ακυβέρνητο πια αυτοκίνητο συνέχισε να κινείται. Μόνο όταν ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο, όλοι κατάλαβαν ότι κάτι συμβαίνει.
Αμέσως η Cedillo μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο κοντινότερο νοσοκομείο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Υποβλήθηκε σε εγχείριση στο κεφάλι και, τελικά, οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της.
Η αστυνομία αμέσως κατάσχεσε όλο τον εξοπλισμό που χρησιμοποιήθηκε για το γύρισμα και διερευνά το συμβάν για να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια.


πηγή : nooz.gr